L'Ajuntament de Pallejà aporta a la UDEF la informació requerida

Imprimeix

Segons el consistori, el requeriment d'informació, al que ha donat resposta l'actual equip de govern oferint les dades sol·licitades, es va realitzar el 25 de març d'aquest 2015, durant l'anterior legislatura.

L’Ajuntament de Pallejà ha volgut sortir al pas de les informacions publicades en alguns mitjans de comunicació -al llarg del dia d'avui- de l’aportació de la informació que ha reclamat la Unitat Central de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF). El consistori municipal ha emès un comunicat on vol deixar constància que l'actual equip de govern ha posat a disposició de la UDEF tota la informació requerida en la investigació oberta sobre els contractes menors realitzats en les passades legislatures i prestarà la seva col·laboració per a afavorir l'aclariment dels fets fins a l'últim extrem.

En tot cas, i donat que es tracta d'una investigació en curs, no pot fer públiques més dades al respecte. Segons explica el comunicat, l'equip de govern actual va comunicar a totes les formacions polítiques de l'Ajuntament la situació en una Junta de Portaveus.

Des de l'Ajuntament de Pallejà es vol també precisar que, en contra del que es podria desprendre d'algunes notícies, el requeriment de la UDEF va arribar al consistori el passat mes de març, encara durant l'anterior legislatura.

Redacció / Foto: Arxiu