El PSC de Pallejà exigeix transparència a l’equip de govern

Imprimeix

En referència a una reclamació de la Unitat Central de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) a l’Ajuntament on es reclama documentació de contractes menors establerts per l’ens municipal en els darrers deu anys després d’una denúncia anònima.

La Unitat Central de Delinqüència econòmica i Fiscal (UDEF), en resposta a una denúncia anònima, ha reclamat a l’Ajuntament de Pallejà una sèrie de documentació referent als contractes menors establerts per l’ens municipal en els darrers deu anys. El grup socialista a l’Ajuntament, segons un comunicat que ens ha fet arribar a la nostra redacció, ha tingut coneixement que també s’han requerit totes les actes dels plens que han tingut lloc en el marge de temps esmentat.

El PSC-Pallejà demana que els ciutadans del municipi baixllobregatí estiguin informats en tot moment dels afers públics i exigeix la màxima transparència possible a l'equip de govern. “És inadmissible que el govern de Pallejà ens expliqui que la UDEF només vol investigar la passada legislatura, quan en veritat estem parlant dels últims deu anys en els quals hem tingut tres alcaldes, Ismael Álvarez (CiU), Jose Antonio Rubio (EP) i Josep Jordana (CiU), dos d’aquests, Álvarez i Jordana, en coalició amb el “PDF”ha explicat la portaveu socialista Olga Campos -foto-, que ha afegit que des del grup socialista “es continuarà vetllant per la transparència i les formes correctes d’actuar d’una administració com l’Ajuntament que ens representa a tots i totes.”

Redacció / Foto: PSC Pallejà