La Ministra de Foment garanteix que la Variant de Vallirana estarà pel 2017

Eva Martínez, alcaldessa de Vallirana, confia que es compleixi “el que es va prometre i, de moment, el ministeri ha fet el que va dir”.

La Ministra de Foment, Ana Pastor, va realitzar una visita a Vallirana per veure els treballs de perforació dels túnels de l’N-340. Durant la seva estada al municipi baixllobregatí Pastor va assegurar que les obres de la Variant estaran acabades el 2017. “Si no hi ha cap tipus de problema, d’aquí un parell d’anys estaran finalitzades les obres tan esperades i necessàries”, va assegurar. D’altra banda, la ministra va indicar que la inversió total de 142,7 milions d’euros i que els pressupostos i els del pròxim any està contemplat les partides necessàries. “Mai he vingut a presentar a Catalunya un ‘power point’. Tot el contrari, posem el pressupost i es fan les obres”, va explicar.

D’altra banda, l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, espera que el ministeri compleixi el que s’ha compromès: “de moment ha complert tot el que ha dit que faria”. A més es va mostrar confiada que el govern que surti de les pròximes eleccions de desembre mantigui el compromís.

Les obres

Actualment queden uns 160 i 300 metres per perforar del túnel de dos tubs –un per cada sentit de 1.4 km cada un-. En total la longitud de 2,4 quilòmetres de longitud. Aquestes obres, que es van remprendre el passat mes de novembre, oferirà un traçat alternatiu als més de 19.000 vehicles que, de mtjana, circulen diàriament.

Redacció / Foto: Ministeri de Foment

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix