El Ple de Castellví aprova una moció en suport a Mas, Rigau i Ortega

Imprimeix

Es va aprovar amb els vots dels grups de CDC, Fem Poble-AM i el regidor no adscrit.

El Ple municipal de Castellví de Rosanes va aprovar una moció de suport i solidaritat amb el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, i l’exvicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, encausats pel 9N.

La moció aprovada la van proposar conjuntament els grups de CDC, Fem Poble-AM i el regidor no adscrit Pep Massana. En el text, a més d’expressar la solidaritat amb Mas, Rigau i Ortega, es reitera “el compromís de l’Ajuntament de Castellví amb el dret democràtic del poble de Catalunya a decidir el seu futur polític”, es denuncia “el perill de la instrumentalització política de les institucions de l’Estat per part del govern espanyol” i es rebutja “la persecució que pateixen” Mas, Rigau i Ortega “per part dels aparells de l’Estat espanyol; així com els intents continuats de privació del dret democràtic del poble de Catalunya a decidir el seu futur polític per part del govern espanyol”.

El text es va aprovar amb cinc vots a favor (Joan Carles Almirall, Carles Pitart, Josep M. Mitjans, Nativitat Tuloch i Pep Massana); dos vots en contra (Victoria Castellanos i Mari Carmen Pérez), i una abstenció (José Cara).

Redacció / Foto: Ajuntament de Castellví