El Ple de Castellví aprova una moció en suport a Mas, Rigau i Ortega

Es va aprovar amb els vots dels grups de CDC, Fem Poble-AM i el regidor no adscrit.

El Ple municipal de Castellví de Rosanes va aprovar una moció de suport i solidaritat amb el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, i l’exvicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, encausats pel 9N.

La moció aprovada la van proposar conjuntament els grups de CDC, Fem Poble-AM i el regidor no adscrit Pep Massana. En el text, a més d’expressar la solidaritat amb Mas, Rigau i Ortega, es reitera “el compromís de l’Ajuntament de Castellví amb el dret democràtic del poble de Catalunya a decidir el seu futur polític”, es denuncia “el perill de la instrumentalització política de les institucions de l’Estat per part del govern espanyol” i es rebutja “la persecució que pateixen” Mas, Rigau i Ortega “per part dels aparells de l’Estat espanyol; així com els intents continuats de privació del dret democràtic del poble de Catalunya a decidir el seu futur polític per part del govern espanyol”.

El text es va aprovar amb cinc vots a favor (Joan Carles Almirall, Carles Pitart, Josep M. Mitjans, Nativitat Tuloch i Pep Massana); dos vots en contra (Victoria Castellanos i Mari Carmen Pérez), i una abstenció (José Cara).

Redacció / Foto: Ajuntament de Castellví

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
177

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix