García Albiol: "El pacte amb la CUP ens convertiria amb la Veneçuela del sud d’Europa”

El diputat del PPC al Parlament de Catalunya va assistir amb la presidenta popular a Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, i el també diputat pratenc, Antonio Gallego, als actes de commemoració del 12 d’octubre a la Caserna de la Guàrdia Civil de Sant Andreu de la Barca.

El diputat del Partit Popular Català al Parlament de Catalunya, Xavier Garcia Albiol, va assegurar ahir que el pacte amb la CUP "convertiria Catalunya en la Veneçuela del sud d'Europa, alguna cosa que ningú assenyat a Catalunya vol". En aquest sentit, va explicar que "les últimes notícies, com el fet que les agències internacionals rebaixin la qualificació del deute de Catalunya, posen en evidència l'extraordinari dany que la situació d'inestabilitat està generant a la societat catalana."

Per a Garcia Albiol, "CDC només té tres opcions, dues d'elles letals per a Catalunya: la convocatòria de noves eleccions, que seria molt perjudicial per a Catalunya perquè suposaria aprofundir en la inestabilitat o assumir el full de ruta de la CUP". En aquesta línia, va instar a CDC a optar per l'única opció que és per al diputat "abandonar el full de ruta independentista i acordar entre tots mesures econòmiques, socials i fiscals que donin estabilitat i progrés a Catalunya."

Així mateix, el president del grup del PPC en el Parlament va destacar que la preocupació per la situació política ha arribat a amplis sectors empresarials catalans, "fins i tot a alguns que van donar suport inicialment a Junts*pel Sí". A tots ells els va animar a "expressar les seves preocupacions públicament, no només en privat."

Xavier Garcia Albiol va fer aquestes declaracions abans d'assistir, al costat de la presidenta del PPC, Alicia Sanchez-Camacho, així com el diputat al Parlament de Catalunya, Antonio Gallego, i l’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, als actes de commemoració del 12 d'Octubre, en la Caserna de la Guàrdia Civil a Sant Andreu de la Barca. Per la seva banda, Sanchez-camacho va manifestar que "a Artur Mas, després de dividir i trencar al seu partit, vol fer el mateix amb la societat catalana i la situació se li ha anat de les mans. Catalunya viu immersa en la inestabilitat i la paràlisi i és més important que mai recuperar la sensatesa i la responsabilitat", va concloure.

“Finalitats polítiques bastardes”

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, també va ser present a la cita on va criticar l'ús de les avaries de l'AVE a Catalunya "amb finalitats polítiques bastardes. Hi ha un conseller i exalcalde de Figueres -referint-se a Santi Vila- que li agrada molt acusar el govern d'Espanya cada vegada que hi ha un incident a Rodalies o a la línia d'alta velocitat. Inclús en les últimes eleccions del 27-S va dir que això justificava la independència". A més va assegurar que el greu sabotatge en una infraestructura pot tipificar-se com un "acte terrorista."

Redacció / Foto: PPC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix