Constituïdes les comissions de seguiment en el Pla de Mobilitat de Molins

El seu objectiu és vetllar pel compliment de les mesures recollides i per analitzar-ne els resultats.

El ple municipal va aprovar constituir les comissions de seguiment tècnic i polític del Pla de Mobilitat Urbana 2015-2020. Aquestes comissions estaran integrades pels tècnics municipals i per representants de tots els grups polítics municipals i vetllaran pel compliment de les mesures recollides al Pla i per analitzar-ne els resultats. El Pla de Mobilitat va ser aprovat el juny de 2014 després de gairebé 10 anys de treballs. El Pla permetrà millorar la mobilitat per la vila, incrementar la seguretat dels veïns i veïnes i reduir les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Altres mocions

El ple també ha llegit una declaració institucional de suport a l’acollida de població refugiada víctima dels conflictes armats i ha aprovat una moció contra els desnonaments i el suport als treballadors de l’empresa Inovyn-Solvay així com de suport a l’activitat industrial a la planta de Valeo Martorelles.

A més, es va aprovar la modificació de les bases dels Premis Clic! de fotografia per incentivar una participació que ha minvat en els darrers anys i ha ratificat els estatuts del Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Finalment s’ha aprovat fixar els festius 7 de febrer i 21 d’agost de 2016 com els dos dies addicionals als vuit d’obertura autoritzada als establiments comercials per a tot Catalunya.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
68

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix