Jordi Albert: “Vosaltres ens portareu a la llibertat”

El candidat republicà de Sant Andreu de la Barca de Junts pel Sí va participar en un acte a Molins de Rei juntament amb Eduardo Reyes, Lluís Corominas, Joan Ramon Casals i Anna Simó.

Molins de Rei va ser el municipi escollit per Junts pel Sí per celebrar un acte polític de la coalició independentista. Van intervenir Eduardo Reyes, president de Súmate, i els candidats Anna Simó, Lluís Corominas, Joan Ramon Casals –alcalde de la població- i Jordi Albert.

En la seva intervenció, Eduardo Reues es va referir respecte al pròxim 27S com “l’oportunitat de fer Catalunya un país millor”. D’altra banda, la diputada republicana i candidat número 6 per Junts pel Sí, va assegurar que el vot “d’aquest diumenge serà un vot per la dignitat”.

Lluís Corominas, vicepresident segon del Parlament de Catalunya i candidat convergent, va apunta que després del 27S les coses no seran “gens fàcils, però serà més si Junts pel Sí té una majoria prou àmplia”. Joan Casals, alcalde de Molins de Rei i també candidat, va indicar que “només hi ha un camí per seguir avançant, la independència”. I finalment el candidat republicà santandreuenc Jordi Albert es va referir als electors com als “protagonistes de la història, vosaltres ens portareu a la llibertat.”

Redacció / Foto: Junts pel Sí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
112

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix