×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

L’Ajuntament de Sant Just Desvern tindrà un codi ètic de conducta

Imprimeix

Al Ple de setembre es votarà la seva aprovació que hauran de respectar els càrrecs electes, els directius, els treballadors/res del consistori baixllobregatí, així com les empreses i organismes públiques municipals.

El Ple Municipal corresponent al mes de setembre tindrà lloc demà dimarts, 22 de setembre. Entre diferents punts de l'ordre del dia inclou l’aprovació d’un codi ètic de conducta, una de les eines que recull la Llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern per aconseguir una veritable cultura administrativa de transparència i participació ciutadana en els afers públics. A la Llei, el concepte de bon govern inclou la regulació de dos grans eixos:

- El codi de conducta dels alts càrrecs

- Dret a una bona administració i a uns serveis públics de qualitat, on s’inclouen cartes de serveis, avaluacions permanents dels serveis públics, drets de la ciutadania a fer propostes i suggeriments i millora de la qualitat normativa.

L’objectiu que és persegueix es crear sinergies positives i de millorar la qualitat de la relació entre la ciutadania i la política local. El Codi consta de principis generals i regles de conducta que hauran de respectar els càrrecs electes, els càrrecs directius, els treballadors i treballadores de l’Ajuntament i de les empreses públiques municipals i organismes públics que en depenguin.

Redacció / Foto: Arxiu