Sant Esteve s’adhereix a l’Associació de Municipis per la Independència

Es converteix en el setzè municipi del Baix Llobregat en formar part de l’entitat.

El Ple va donar llum verda a l’adhesió de Sant Esteve a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). La moció va ser presentada pels grups municipals de Convergència i ERC, i aprovada amb els vots favorables dels set regidors de l’equip de govern. La moció es va aprovar entre els aplaudiments del públic assistent que va omplir la sala de plens. Va comptar amb el suport de totes les formacions que integren el govern: ERC (3), ARAses (2), Convergència (1) i Locos por Sanes (1). Entesa va abstenir-se (1) i el PSC va votar-hi en contra (5). Aquesta és la segona vegada que la proposta arriba al plenari sesrovirenc. La moció ja va ser presentada per ERC en l’anterior mandat, el febrer de 2012, però en aquell moment no va prosperar.

En el cas de Sant Esteve, la incorporació a l’AMI no suposa cap cost econòmic pel municipi, ja que el finançament es durà a terme mitjançant aportacions voluntàries de la societat civil. D’aquesta manera, Sant Esteve Sesrovires es converteix en el setzè municipi del Baix Llobregat en incorporar-se a l’entitat. En aquests moments, el nombre de municipis de la comarca associats a l’AMI supera el 50%.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix