L’Ajuntament de Castellví de Rosanes tindrà un quart grup municipal

El regidor fins ara de la formació Fem Poble-AM, Pep Massana, ha decidit a passar-se a regidor no adscrit de la corporació.

El ple de Castellví de Rosanes va passar ahir de tres a quatre grups municipals després de la decisió del regidor Pep Massana de deixar de formar part de Fem Poble-AM i passar a ser regidor no adscrit de la corporació.

Massana va voler explicar al ple el pas donat, i va afirmar que “arribar a una decisió com aquesta no és gens fàcil. Els meus motius han sigut les desavinences amb el grup” de Fem Poble-AM, va dir, i va fer ressaltar que “la meva decisió és per treballar millor per Castellví”.

El regidor va assenyalar que “després de les reiterades invitacions per part de l’alcalde que entréssim a formar part de l’equip de govern”, el grup “decidia esperar. A partir d’aquestes decisions, els nostres eslògans de campanya es veien afectats. Costa fer poble des de l’oposició, no sumem, i comencem a anar d’alguna manera en contra. Al meu entendre, això no és bo per al municipi. Com més siguem treballant, millor per tots. La sensació que tenia és que estava, entre cometes, estafant els nostres votants”, va glossar. Massana, amb tot, es va oferir a ajudar al seu antic grup “en tot el que pugui” i va agrair a la regidora Nativitat Tuloch, cap de files de Fem Poble-AM, la “seva actitud en cada moment dels viscuts en aquest ajuntament.”

Renúncia a l’acta

Tuloch, per la seva part, va manifestar que “des de Fem Poble ens sap molt de greu aquesta situació que s’ha generat aquest es darreres setmanes i per la nostra part seguim sent un grup actiu, unit i fidel al seu ideari”, i just després va afegir, adreçant-se a Massana, que “per respecte als membres de Fem Poble i a les persones que ens van fer confiança, et demanem que renunciïs a la teva acta de regidor perquè Fem Poble pugui treballar amb tota la representació que ens va donar la gent de Castellví”.

La resta de grups del consistori van parlar molt breument de la situació. Victoria Castellanos, portaveu de Junts per Castellví-CP, va assenyalar que “sentim que un projecte que comença amb il·lusions, amb ganes, hagi tingut un trajecte tan curt” i va afegir que des de l’oposició “també es pot sumar.”

L’alcalde, Joan Carles Almirall, va assenyalar que “des del grup de Convergència i Unió no tenim res a comentar” respecte de la decisió, i va recordar que “sempre hem obert les portes que poguéssiu entrar a l’equip de govern, tant tu [Massana] com la Nati, i ho hem intentat també, encara que no ha estat possible, amb Junts per Castellví”. Almirall va reiterar que “continuem amb la mà estesa per a tots els grups a intentar sumar equip de govern.”

A l’equip de govern

Al final de la sessió, i a interpel·lació del públic assistent, Massana va afirmar que “de moment, jo, per entrar al govern, ja fa dies que us estic dient que encara no he parlat, i avui ho ratifico. Sí que és cert que l’alcalde acaba de tornar a convidar que entrem al govern, no només a mi, sinó a la Nati i fins i tot a Junts” i va afegir que “si tinc alguna possibilitat d’entrar al govern per treballar pel poble, penso fer-ho, és clar que sí, però per això primer ens hauríem d’asseure, parlar, entendre i a veure què puc fer jo i on puc estar capacitat, perquè si no puc treballar i no puc fer el que jo puc fer, també ho tindria malament.”

Redacció / Foto: Ajuntament de Castellví de Rosanes

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
236

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix