Sant Just Desvern aprova la moció d'adhesió a l'AMI

CiU, ERC i Movem Sant Just hi van votar a favor, PSC es va abstenir, mentre que Ciutadans i el PP es van mostrar en contra.

La moció d'adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), presentada conjuntament per CiU i ERC va generar un intens debat entre els diferents partits amb representació a l'Ajuntament. Finalment, es va aprovar amb els vots a favor de CiU, ERC i Movem Sant Just, l'abstenció del PSC, i els vots en contra de Ciutadans i PP.

D’altra banda, la moció presentada per Ciutadans demanant que es compleixi la llei de Banderes i es col·loqui la de l'Estat als edificis públics es va rebutjar. La moció va tenir els vots en contra de CiU, ERC i Movem, a favor de Ciutadans i PP, i l'abstenció del PSC. Tot i haver estat rebutjada, l'alcalde va expressar a la sessió plenària que l'Ajuntament haurà de complir amb la llei de Banderes.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Just Desvern

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix