Mercè Esteve és escollida representant del Baix Llobregat a l’AMI

Imprimeix

L’alcaldessa de Begues substitueix a Salvador Esteve com a representant comarcal a l’Associació de Municipis per la Independència.

El Consell Directiu de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, com a representant de la comarca del Baix Llobregat al Consell Directiu. Així ha estat oficialitzat per l’assemblea general de l’AMI que va tenir lloc a Valls. L’alcaldessa substitueix d’aquesta manera Salvador Esteve qui havia representat a la comarca com a alcalde de Martorell durant la passada legislatura.

En la mateixa assemblea ha estat substituïda la Comissió Executiva, de la que Mercè Esteve també formarà part com a vocal, i el que fins al moment ha estat president de l’associació, Josep Maria Vila d’Abadal, ha deixat el seu càrrec a l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont. A l’acte han estat convidats tots els alcaldes i alcaldesses de les 712 poblacions que es troben adherits a l’Associació de Municipis per la Independència.

Redacció / Foto: Arxiu