Renovació a les executives d’ERC de Sant Boi i Molins de Rei

El santboià Sergi Purcet i el molinenc Joan Carles Soler seran els presidents de les respectives formacions polítiques locals.

L’assemblea local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Boi –foto- ha escollit la nova executiva que dirigirà el partit durant els pròxims anys. Es tracta d’un equip que culmina la renovació engegada l’any 2011, després de perdre la representació municipal. La nova executiva es configura per afrontar els reptes que el partit té per davant els pròxims quatre anys, de nou amb presència institucional, i en què aspira a consolidar-se com a alternativa d’esquerres al govern de la ciutat.

En aquest sentit, el canvi més rellevant es dóna a la presidència, que els darrers cinc anys ha ostentat en Toni Vélez, i que ara recaurà sobre Sergi Purcet. Segons el nou president, cal “organitzar-nos funcionalment per adaptar-nos a la nova situació de tornar a tenir representació, obrir-nos encara més a la ciutat, fer-nos conèixer i fer arribar el nostre projecte més enllà de la feina del grup municipal, i connectar amb nous sectors socials”. I tot amb la mirada posada en l’any 2019 “per arribar en les millors condicions de disputar l’alcaldia als de sempre”.

D’altra banda, Joan Carles Soler és el nou president de l’executiva d’ERC a Molins de Rei. Soler substituirà Rossend Costa, que estava al capdavant de la formació republicana local des del 2011. En declaracions a Viu Molins els objectius són “augmentar la presència en l’activitat social i política” a la vila i “ajudar en el procés cap a la independència”. Soler és llicenciat en Història i graduat en Criminologia i treballa al Departament de Justícia de la Generalitat des del 1986. Milita a ERC des del 2004 i fa 25 anys que viu a Molins de Rei.

Redacció / Foto: ERC Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix