Galceran renuncia a la seva acta com a regidor a l’Ajuntament de Sant Esteve

Imprimeix

L’exalcalde del municipi serà substituït per Albert Urrutia en el pròxim ple que se celebrarà a finals de juliol.

Joan Galceran, qui fou alcalde de Sant Esteve durant 23 anys (1983-2006) i regidor des de 2011, deixarà voluntàriament la política activa local i, per tant, renunciarà al càrrec de regidor del consistori sesrovirenc. La renúncia, que va anunciar en el Ple de constitució del nou Ajuntament, està prevista que es formalitzi en el pròxim Ple que se celebrarà amb gairebé tota probabilitat a finals de juliol.

“Sant Esteve necessitava un canvi d’arrel. Això és el que demanava amb bon criteri la majoria del poble, i és el que cal fer. I aquest canvi polític s’esdevé, com ha de ser, amb un acord plural, inclusiu, obert i municipalista. És per aquest motiu, que dono per complerta la meva obligació moral d’estar en política activa local, dins de càrrecs públics electes”, explica Galceran –segon per l’esquerra a la fotografia-.

Malgrat que ja no estarà en primera línia, Galceran expressa la seva voluntat de col·laborar i ajudar el nou govern des del compromís i l’experiència: “No em guia res més que el millor pel poble, ni tinc cap més ambició política que les que ja vaig assolir fa anys. De nou torno a demostrar, amb fets, tot el que dic. Aquesta decisió que ja coneixia fa temps el meu cercle més íntim, la vaig comunicar també a la nostra ja alcaldessa en proposar-li el nostre suport per un canvi real a Sant Esteve. En un equip nou de govern, no és convenient ni imprescindible la meva presència activa. Ara és el moment de deixar enrere personalismes, obrir ponts per al diàleg per un projecte en comú i cedir el testimoni per un Sant Esteve més pròsper”. Galceran continuarà sent el president d’ARA i Sempre Sant Esteve. Joan Galceran serà substituït pel número tres d’ARA, Albert Urrutia.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires