Gerard Valderde ha estat escollit com a nou president de CDC del Prat

Imprimeix

Va rebre el suport del 72% dels vots de l’assemblea local.

Ahir dimecres dia 1 de juliol, i amb el suport del 72% dels vots de l’assemblea local, Gerard Valderde va ser escollit president local de Convergència Democràtica de Catalunya del Prat de Llobregat, juntament amb la seva proposta de comitè executiu.

El president en funcions sortint –el mateix Gerard Valderde- va recordar les condicions excepcionals en les quals va arribar a assumir les funcions, i la gran tasca i volum de feina realitzats en aquests mesos, especialment en la campanya per les eleccions municipals amb Imma Llopis com a cap de llista. Ja en el moment d’exposar el seu programa de mandat, va fer especial èmfasi en tres punts: unitat, acció i eficàcia. Va assumir el compromís d’endegar un nou projecte en un moment molt especial per la ciutat i pel país, i va exhortar a recuperar com mai la il·lusió per erigir “futur i canvi.”

Un cop conegut el resultat, i després de les intervencions de tots aquells militants que van demanar la paraula, el nou president local va agrair la confiança rebuda, i es va comprometre a seguir treballant més que mai pel col·lectiu.

Redacció / Foto: CDC