Sant Just Desvern estarà governat per un govern de coalició

L’acord entre PSC, ERC i Movem configura una Corporació Municipal amb majoria absoluta encapçalada per Josep Perpinyà.

El nou govern municipal de Sant Just Desvern per a la legislatura que ja ha començat estarà formada pel PSC, ERC i Movem Sant Just-Entesa, d'acord amb el pacte de govern 2015-2019 subscrit per les tres formacions polítiques. L'alcalde Josep Perpinyà va ser reelegit el passat dissabte en el ple de constitució, gràcies al suport de les tres forces d'esquerres i catalanistes. Els onze regidors i regidores dels tres partits (6 del PSC, 3 d'ERC i 2 de Movem Sant Just-Entesa) representen sobre el conjunt dels 17 que configuren la Corporació Municipal, la majoria absoluta. 

Consens programàtic

Les tres forces han definit un acord de govern per al mandat 2015-2019 a partir de la confluència dels seus programes i que garanteix com a objectiu general la governabilitat de Sant Just Desvern, vetllant en tot moment pels interessos generals de la població, amb una visió estratègica de futur, d'esquerres, catalanista i amb accent independentista. Aquest govern també emprarà més mecanismes de participació per garantir una major complicitat amb la ciutadania.  

El document recull 12 eixos de treball: social i de les persones (eix de la dignitat); del poble educador; de la cultura, el patrimoni i les entitats; de la sobirania i de la construcció nacional de Catalunya; del bon govern, la participació ciutadana, la transparència i la proximitat; de governança interna; del foment del comerç, l'ocupació, l'emprenedoria i la dinamització econòmica; de les finances públiques; del territori; de la mobilitat i transport; de la sostenibilitat, el medi ambient i l'eficiència energètica; i d'habitatge. 

El cartipàs municipal està previst que s'aprovi el pròxim dijous en un ple extraordinari, i s'adjunta el document provisional que distribueix les diferents responsabilitats de govern.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Just Desvern

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix