PSC-CP i ICV-EUiA-MES donen continuïtat a la coalició a Sant Boi

Imprimeix

Lluïsa Moret seguirà sent l’alcaldessa de la ciutat els pròxims quatre anys.

El PSC-CP i ICV-EUiA-MES han arribat a un pacte de govern per al mandat 2015-2019 després de d’arribar a un acord aquest matí per a la creació d'un nou govern municipal d'esquerres, “que tindrà com a valors essencials la coherència, l'exemplaritat, la proximitat i la utilitat pública”. Un acord quedonarà continuïtat a la coalició que ha governat Sant Boi en els darrers anys. Com a conseqüència d'aquest acord, Lluïsa Moret prendrà possessió novament de l'alcaldia de la ciutat, en el decurs de l’acte de constitució de la corporació municipal previst per demà dissabte 13 de juny a Can Massallera.

Ambdues forces havien aconseguit un molt bon resultat en les darreres eleccions, esdevenint primera i segona força respectivament després d'augmentar en nombre i percentatge de vots. La mesa de negociació ha estat formada per representants de les dues forces: per part del PSC-CP, Lluïsa Moret (cap de llista), José Ángel Carcelén (primer secretari) i Laura Solís (secretària d’organització), i per part d'ICV-EUiA-MES, Josep Puigdengolas i Alba Martínez (co-candidats).

Prioritats i Pla de Govern

El futur govern municipal prioritzarà el desenvolupament econòmic i l'ocupació, l'atenció a les persones, la cura de l'espai públic, la sostenibilitat i de manera molt especial l'educació i la cultura.

En els pròxims dies s'elaborarà un cartipàs municipal coherent amb els valors de progrés i d'esquerres i basat en les prioritats de govern acordades avui. Ambdues forces polítiques es comprometen així mateix a elaborar conjuntament en els pròxims mesos el Pla de Govern 2015-2019.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi