PSC i CiU arriben a un preacord de governabilitat a Esplugues

Imprimeix

L’entesa entre les dues formacions polítiques locals es desenvoluparà i concretarà en els pròxims dies per conformar un govern estable a la ciutat.

Les formacions del PSC i CiU han arribat a un preacord de governabilitat a Esplugues de Llobregat que, en primera instància, significarà el suport de Convergència i Unió a la socialista Pilar Díaz per ser escollida alcaldessa de la ciutat baixllobregatina demà dissabte 13 de Juny. Aquest preacord es desenvoluparà i concretarà, segons fonts convergents, en els pròxims dies per conformar un govern estable a la ciutat amb la participació de les dues formacions.

“L'atenció a les persones i la despesa social, la recuperació econòmica, el comerç i l'ocupació, la lluita contra la pobresa i l'exclusió social, la programació de les inversions, l'eficiència econòmica municipal, la transparència, participació i bon govern i la convivència i els drets de ciutadania, són els eixos de treball inicials que aquest acord contemplarà per desenvolupar a la pròxima legislatura”, segons explica el seu cap de llista i portaveu Albert Comellas. A més, el convergent assegura també que “CiU no tenia cap problema que ICV pogués formar part d’aquest pacte, finalment però no ha volgut entrar-hi.”

Redacció / Foto: PSC