CiU governarà l’Ajuntament de Castellví de Rosanes en minoria

Imprimeix

Segons el futur alcalde del municipi, Joan Carles Almirall, el consens no ha pogut ser per “les diferències de model de gestió de l’Ajuntament i per la negociació de no formar equip de govern”.

Després de les reunions dels diferents grups de Castellví sortits de les eleccions, el candidat de CiU, Joan Carles Almirall, ha comunicat a través del seu compte Facebook que el seu grup governarà en solitari amb pactes puntuals. El pròxim alcalde del municipi baixllobregatí ha fet constar que "hem intentat fer un govern de consens de totes les forces polítiques amb representació a Castellví". Almirall explica que les diferències són "el model en la gestió de l'Ajuntament amb "Junts per Castellví" (PSC) i la negació de no formar equip de govern, tot i la bona sintonia, amb "Fem Poble" (ERC)". I afegeix que "continuem, però, amb la mà estesa a tots dos grups per tornar- ne a parlar en un futur pròxim."

Per la seva banda, els socialistes de Junts per Castellví (JxC) mitjançant la número 1 de la llista, Vicky Castellanos, ha manifestat a la publicació La Bústia "que la diferència fonamental és en el model de gestió, en voler un ajuntament més proper, però farem una oposició constructiva amb acords puntuals". Des de Fem Poble (FP) han fet públic el següent: "hem decidit no acceptar la proposta de formar part del govern. Creiem que podem ser més constructius, transparents i lliures treballant des de l'oposició."

Redacció / Foto: Arxiu