Acord ERC-ARA-CIU-LXS per governar a Sant Esteve Sesrovires

El PSC, la formació política més votada en les passades eleccions municipals, passarà a l’oposició després de quatre anys compartint responsabilitats de govern amb Entesa per Sant Esteve (ICV-EUiA-GISES).

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Ara i Sempre Sant Esteve (ARA), Convergència i Unió (CiU) i Locos por Sanes (LxS) han arribat a un acord per investir com alcaldessa la cap de llista republicana, Maria del Carme Rallo, en la sessió plenària del pròxim 13 de juny. El pacte entre les quatre forces polítiques també contempla la creació “d’un equip transversal format per tots els grups signants per al mandat 2015-2019, d’acord amb els compromisos adquirits”, segons explica el comunicat oficial que ha fet públic. Un acord que deixa fora del govern al fins ara ‘gestor’ del municipi baixllobregatí, el PSC, després d’arribar en un pacte amb Entesa per Sant Esteve (ICV-EUiA-GISES) l’anterior legislatura.

El nou govern en comú i l’equip resultant, vertebrat segons la representativitat atorgada per les urnes i el present acord, “vetllarà per una política municipalista, inclusiva i de consens, amb vista a la construcció d’un futur pròsper per al nostre poble, fonamentada en quatre pilars bàsics: auditoria pública i exhaustiva dels comptes; consultes populars per a totes les qüestions controvertides; austeritat política i prioritat ciutadana i participació ciutadana, transparència i rendició de comptes.

Enric Carbonell, cap de llista del PSC, explica al respecte que Ara, Esquerra i Ciu han pactat per donar l'alcaldia a Esquerra. No se que opina el poble, però pel que a mi respecta no deixaré el meu compromís ocupi el lloc que ocupi”. D’altra banda, Adrià Companys, número 3 i futur regidor a l’Ajuntament pels republicans, assegura que “esperem fer-ho el millor possible. Per ganes i dedicació no hi serà. Iniciem quatre anys d'un repte encisador. Al servei del poble. El nostre poble.”

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
92

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix