C's Baix Llobregat qualifica “d’excel·lents” els resultats electorals del 24M

Imprimeix

El secretari de comunicació i candidat a l'alcaldia de Sant Joan Despí, José Luis Cerro, considera que han complert "les nostres expectatives en tots els casos i en alguns podem fins i tot parlar d’èxit”.

José Luis Cerro, secretari de comunicació de Ciutadans (C's) Baix Llobregat, valora com a èxit els resultats obtinguts per la formació taronja a la nostra comarca després de les eleccions municipals celebrades diumenge passat. Cerro destaca que "durant aquesta legislatura ens havíem marcat l'objectiu d'ampliar els grups de treball local a la comarca cosa que hem aconseguit des d’un nombre inicial de deu fins als divuit en els quals hem presentat candidatura i a més aconseguint representació en tots i cadascun dels ajuntaments". 

A més recorda que de tenir un únic regidor en el municipi de Gavà en la figura de Miguel Angel Ibáñez, C’s ha aconseguit trenta-set en aquesta ocasió arribant a més a ser segona força en ciutats tan importants com Gavà, Viladecans i Esplugues. "Els resultats compleixen les nostres expectatives en tots els casos i en alguns podem fins i tot parlar d'èxit com en els tres municipis on hem aconseguit ser la segona força, quelcom impensable fa ben poc però que amb treball, il·lusió i ganes de canviar les coses hem estat capaces d'aconseguir".

Agraïment

Des de la formació taronja també es vol agrair als votants la confiança dipositada en la seva formació: "no podem deixar d'agrair als més de trenta-un mil ciutadans que ens han regalat la seva confiança en forma de vot el que aquest èxit hagi estat possible, solament ens queda retornar aquest regal amb la major de la dedicació, honradesa i ganes de canvi". Cerro ha assegurat que "els nostres 37 regidors en tota la comarca seran molt importants per portar la nostra manera de fer política als diferents racons del Baix Llobregat, com a objectiu per a aquesta legislatura ens marquem treballar pels nostres veïns, adquirir experiència i ser una veritable oposició tant a les antigues maneres de fer política com a la deriva separatista dels partits del bloc sobiranista."

Redacció / Foto: C’s Baix Llobregat