ERC assoleix a Gavà el millor resultat des del 1979, en vots i en percentatge

Imprimeix

El grup municipal ja ha iniciat contactes amb entitats i col·lectius ciutadans per preparar les primeres iniciatives que traslladaran al ple municipal.

La candidatura d’ERC-Els Verds-Decidim Gavà agraeix a la ciutadania, en un comunicat de premsa, el suport rebut i es compromet a traslladar al nou consistori les prioritats socials i de regeneració democràtica compartida amb  molts milers de gavanenques i gavanencs.

ERC va assolir diumenge els seus millors resultats a Gavà en unes eleccions des del 1979, amb un 12,14% i 2.231 vots, malgrat no ser els comicis amb una participació més alta. Els tres regidors assolits, la situen com a segona força d’esquerres a la ciutat i com la primera sobiranista.

“L’expressió de pluralitat i representativitat del teixit ciutadà que va donar forma a la candidatura d’ERC-EV-DG que va sumar molts ciutadans independents de cap partit a la llista, es vol estendre en l’acció política d’aquesta legislatura municipal que s’iniciarà el pròxim 13 de juny, amb la voluntat de representar també al nou ajuntament els anhels i propostes per a la ciutat de molts ciutadans i ciutadanes que van votar diverses candidatures d’esquerres que no van assolir representació a les urnes, i que sumen varis milers de veïns de Gavà.”

Els nous regidors electes, Andreu Pérez Lorite, Albert Massana i Marta Jiménez ja han iniciat contactes amb entitats i col·lectius ciutadans per preparar les primeres iniciatives que traslladaran al ple municipal.

Redacció / Foto: ERC Gavà