Oriol Torras: “No tinc cap intenció de pactar amb els socialistes”

Imprimeix

El cap de llista d’ERC també ha manifestat que “lluitarem perquè les coses canviïn a la ciutat”.

Esquerra Republicana ha obtingut els millors resultats a Esplugues des de la recuperació de la democràcia amb 2027 vots i 2 regidors, més del doble que fa quatre anys. Oriol Torras i Herminia Villena representaran la formació republicana els quatre anys vinents en un Ajuntament amb més diversitat política i en què el PSC ha aguantat l’embat molt bé.

Oriol Torras, en declaracions a Tele Estudi Esplugues la mateixa nit electoral, va dir que des d’ERC no es té cap intenció de pactar amb els socialistes i que la prioritat és mantenir l’entesa amb els partits de l’oposició per aconseguir quela informació flueixi” i que el govern socialista dialogui i reti comptes. Segons Torras, “a Esquerra lluitarem perquè les coses canviïn a Esplugues”. Així, Torras va dir que ERC treballarà en els quatre eixos que porten al programa: “els valors republicans”,com la transparència i la qualitat democràtica; “la cohesió social i dels barris de tot el municipi, l’economia, amb l’estimulació el petit comerç i l’economia productiva”; finalment, en eficiència i sostenibilitat, “no només en matèria de medi ambient, sinó d’estalvi de recursos econòmics i de gestió del temps, perquè a Esplugues és molt difícil obrir negocis.”

D’altra banda, pel que fa a l’eix nacional, segons Torras “Esquerra proposarem que Esplugues entri a l’Associació de Municipis per la Independència, arran del compromís signat amb l’ANC, que també ens compromet a prioritzar l’entesa amb els partits independentistes”. En aquest sentit, Torras ha afirmat que Esquerra no té cap intenció de pactar amb el PSC. Torras també ha valorat positivament que els partits que donen suport a la independència hagin pujat respecte a fa quatre anys, i ha felicitat especialment l’entrada de la CUP. Torras també ha felicitat Canviem Esplugues, que entren per primer cop a l’Ajuntament.

Les prioritats d’Esquerra seran desencallar el tema dels mercats municipals, instal·lats en carpes provisionals des de fa dos mandats, i encarregar una auditoria externa per aclarir l’estat dels comptes de l’Ajuntament, que han estat poc clars durant les àmplies majories del PSC.

Redacció / Foto: ERC Esplugues