Sant Just engegarà un nou procés participatiu per parlar del PepNat

Vol recollir idees i propostes de la ciutadania per incorporar en el Pla Especial de Protecció del Medi Natural i del Paisatge de Collserola.

Sant Just Desvern inicia un nou procés de participació per recollir idees i propostes sobre l’Avanç del Pla Especial de Protecció del Medi Natural i del Paisatge (PepNat), ja que el municipi baixllobregatí és un de les nous localitats que comparteixen aquest espai (Collserola) i que podran ser incorporades en el Pla definitiu. És obert a la ciutadania en general, constarà d'una sessió informativa i una de reflexió, que es faran aquest mes d'abril i la primera sessió es farà a la sala Isidor Cònsul i Giribet de Can Ginestar el dimecres 22, de 19 a 21 h.

Un precedent

Ara fa un any, l'abril de 2014, Sant Just Desvern ja va treballar el tema, a proposta del Consell de Medi Ambient i Sostenibilitat. Es van organitzar dues sessions de debat obert amb l'objectiu de reflexionar, d'una banda, sobre els usos (bicicletes, ús nocturns, caça, agricultura...) i, de l'altra, sobre temes urbanístics (masies, equipaments, portes d'entrada, vials...). Les reflexions recollides en aquestes sessions serviran també com a punt de partida del procés participatiu que es farà a Sant Just.

Antecedents

La Comissió Institucional de redacció del Pla, on hi són representades totes les entitats del territori: Generalitat de Catalunya, Àrea de Metropolitana de Barcelona (AMB), Diputació de Barcelona, Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola i els nou ajuntaments amb territori al Parc, es va configurar l'any 2013. A final de 2014, aquesta comissió va aprovar l’Avanç de Pla Especial, un document que recull els principals objectius i les línies mestres que haurà de tenir el definitiu Pla Especial. Ara, aquest document està en període d'informació pública i s'inicia el procés de participació ciutadana per a les entitats i administracions. El document resultant servirà de base per a la redacció del Pla Especial.

Redacció / Foto: Arxiu

Principio del formulario

Final del formulario

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix