Cervelló acull la VII Sessió Científica sobre Invertebrats i Medi Ambient

Imprimeix

L’objectiu és informar i mostrar de manera entenedora la situació d’una realitat ambiental que afecta al nostre entorn i salut.

Més de vint ponents, entre aquests destacats membres de l’estudi dermatològic i mediambiental i que realitzen la seva tasca a indrets com l’Hospital del Mar, la facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona, o el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, s’aplegaran a Cervelló el pròxim dissabte 14 de març en la sisena edició de la Sessió Científica sobre Invertebrats i Medi Ambient. Seran els encarregats d’anar presentant diverses perspectives de temes com les principals malalties dermatològiques, diversos repassos de població i històrics. A més també hi hauran convidades com a assistents professionals de l’àmbit.

La jornada començarà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cervelló a les 9 del matí i serà fins a les 14 hores. Tot i que la jornada sembla especialitzada, l’objectiu és informar i mostrar de manera entenedora la situació d’una realitat ambiental que afecta el nostre entorn i salut. 

La VII Sessió Científica d’Invertebrats està organitzada per l’Ajuntament de Cervelló i compta amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, la Institució Catalana d’Història Natural, la Societat catalana de Lepidepterologia, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i l’Associació d’Amics del Museu de Ciències Naturals.

Redacció / Foto: Arxiu