El Parc de la Torreblanca viurà diumenge una platada de Rosers

Imprimeix

Es tracta d’una jornada festiva i participativa dirigida a les famílies i al públic en general de totes les edats.

El Parc de la Torreblanca acollirà el pròxim diumenge 8 de febrer una plantada de rosers amb una festa en què està previst que tinguin lloc tallers de poda, un concurs de dibuix infantil, botifarrada, mostra de rosers, venda de productes i eines, una ballada de sardanes i una visita guiada pel recinte del parc.

L’activitat és gratuïta i oberta a tothom tot i que cal inscripció prèvia. Les diferents activitats començaran a les 10 del matí i finalitzaran a les 13.00 hores. De la mà dels Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat, es farà la plantació d’un nou roserar. A més, es descobrirà la Jugateca Ambiental i l’espai del parc a través de la visita guiada. Es tracta d’una jornada participativa dirigida a les famílies i al públic en general de totes les edats.

El promotor de les diferents activitats és l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Cal destacar la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Llobregat, així com dels Ajuntaments de Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Redacció / Foto: Amics de les Roses