Exposició sobre el Pacte d’Alcaldes i el canvi climàtic a Sant Andreu

Imprimeix

És el darrer dels actes que l’Ajuntament ha organitzat amb motiu de la Setmana de l’Energia 2014 i es farà a la Biblioteca Aigüestoses.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca conclou la Setmana de l’Energia amb una exposició sobre el Pacte d’Alcaldes i el paper dels municipis en les respostes al canvi climàtic, que es podrà visitar a la Biblioteca Aigüestoses des d’avui 3 al 16 de novembre de 2014. La Diputació de Barcelona cedeix aquesta exposició que consta de divuit plafons, els quals, per una banda, defineixen les polítiques i els compromisos de la Unió Europea en la lluita contra el canvi climàtic i expliquen el que és el Pacte d’Alcaldes.

Per altra banda, es presenten de manera didàctica les contribucions que el ciutadà pot fer en el seu dia a dia, per ajudar a complir aquests compromisos. S’oferirà als instituts la possibilitat de fer visites guiades a l’exposició o d’organitzar alguna xerrada i/o taller sobre l’adaptació al canvi climàtic.

La Setmana de l’Energia s’inicià el 31 de maig amb el Taller Funcionem amb renovables que es va dur a terme en el marc de la Festa de la Primavera.

Redacció / Foto: Arxiu