×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

Olesa i Abrera tindran un nou camí fins a la llera del riu Llobregat

Imprimeix

L’executarà en dues fases i està impulsat i finançat per la Diputació de Barcelona.

La Diputació de Barcelona presenta aquest pròxim dilluns 29 de setembre el projecte “Camí del Llobregat”, que preveu l’obertura d’un camí per la llera del riu des de la Puda fins a la depuradora d’Abrera. A Olesa de Montserrat, el projecte abraçarà des del camí de la Puda fins a la roca de la Mona.

Aquest projecte, que serà finançat per la Diputació de Barcelona, s’executarà en dues fases. La primera preveu l’aprovació del projecte i l’execució d’una part de les obres, que comptarà amb una inversió d’uns 300.000 €. En una propera fase del projecte s’hi podria incloure la recuperació d’un element emblemàtic i que forma part del patrimoni històric del municipi com és la palanca que unia Olesa amb la Colònia Sedó.

El desenvolupament del projecte “Camí del Llobregat” és una condició necessària i imprescindible per completar el Pla de camins del Baix Llobregat que du a terme el Consell Comarcal del Baix Llobregat i que, un cop enllestit, en un període aproximat de dos anys, permetrà que es pugui anar per la llera del riu des de Berga fins al Prat del Llobregat.

L’actuació que ara afectarà Olesa i Abrera, completarà el camí a la zona del Baix Llobregat de manera que beneficiarà tota la comarca. De fet, un cop finalitzada l’actuació es crearà el Pla de senders turístics del Baix Llobregat.

Redacció / Foto: Arxiu