El Prat celebrarà el Dia Mundial dels Oceans

Imprimeix

La Fundació CRAM, amb la col·laboració del consistori baixllobregatí, organitza un simulacre de rescat d’un dofí.

La Fundació CRAM per a la Conservació i Recuperació d'Animals Marins, amb la col·laboració de l'Ajuntament del Prat del Llobregat, celebra el Dia Mundial dels Oceans organitzant un simulacre de rescat d'un dofí a la platja del Prat, amb la participació de la ciutadania. Es tracta d'una activitat de sensibilització en la que els participants podran viure de primera mà com es duu a terme el rescat i l'assistència d'un dofí encallat a la platja, tal com ho fan els especialistes del CRAM.

Els assistents rebran una petita formació teòrica a les instal·lacions del Centre de Recuperació d'Animals Marins de la Fundació CRAM, per després posar en pràctica els coneixements muntant el campament de rescat a la platja del Prat del Llobregat i rebent nocions pràctiques d'assistència a l'animal a la mateixa platja.

L'objectiu d'aquesta jornada és sensibilitzar als ciutadans sobre la importància de conservar els ecosistemes marins, així com la necessitat de donar assistència i recuperar a espècies marines amenaçades. Es tracta d'una acció participativa que pretén donar un missatge positiu a favor dels nostres mars i oceans.Paral·lelament a aquesta activitat, el mateix matí es realitzaran visites guiades gratuïtes al CRAM, amb prèvia inscripció a través de la Porta del Delta.

Redacció / Foto: Arxiu