Pallejà aposta per fomentar l’estalvi energètic

El municipi baixllobregatí se suma a la celebració de la Setmana de l’Energia amb activitats adreçades a ensenyar als infants hàbits sostenibles. 

Durant els mesos de juny i juliol, l’Ajuntament de Pallejà té previst organitzar diverses activitats que tenen com a objectiu sensibilitzar la població de la necessitat d’estalviar energia i consumir-la de forma més eficient. La primera estarà adreçada a un públic adult. Dilluns dia 2 de juny a les 11 h, la sala gran de l’edifici del Castell acollirà una xerrada sobre subministraments a la llar on es donaran a conèixer els avantatges i inconvenients de les diferents ofertes de llum i gas i també s’oferiran eines als assistents per interpretar les factures i evitar possibles enganys en la contractació de serveis.

El consistori també farà una aposta clara per ensenyar als infants bons hàbits energètics en l’àmbit domèstic. Dimarts dia 3 de juny està previst organitzar una jornada de jocs a les escoles Àngel Guimerà i Jacint Verdaguer que són els centres educatius de Pallejà que participen en el programa EURONET 50/50max, que ofereix a les escoles un incentiu per estalviar energia i reduir les emissions de CO2 a l’atmosfera. La intenció dels jocs energètics és mostrar als infants les situacions quotidianes de consum energètic a la llar i donar la solució més eficient. 

Una altra de les activitats previstes serà un taller de construcció d’enginys solars que es farà divendres dia 6 de juny de 17 a 19 h. També està previst treballar els hàbits sostenibles amb els alumnes del casal d’estiu de la zona esportiva. El dia 3 de juliol s’organitzarà un taller sobre com funcionar amb energies renovables.

Aquestes activitats que es faran a Pallejà durant els mesos de juny i juliol s’emmarquen dins la Setmana de l’Energia Sostenible que se celebrarà a tota Europa del 23 al 27 de juny de 2014.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix