Abrera participa en la jornada de neteja del riu "Fem Dissabte!"

Imprimeix

L’acció se centrarà al riu Llobregat i el punt de trobada serà a la finca municipal de Can Morral (10 h).

Un any més l’Associació Hàbitats llença una de les activitats més importants de voluntariat i sensibilització a Catalunya: el Fem Dissabte! Es tracta d´una jornada de neteja de les ribes i riberes a nombrosos municipis que aplega més de 1.000 voluntaris i voluntàries i que permet la recollida de tones de deixalles en un sol matí i a la qual, també un any més, es suma el municipi d’Abrera.

En el cas d’Abrera, l’acció es centrarà al riu Llobregat i el punt de trobada serà a les 10.00h del matí a la finca municipal de Can Morral. Aquesta activitat, compta amb el suport del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament, l’Associació Naturalista d’Abrera ANDA i els Voluntaris de Protecció Civil.

"El Fem Dissabte!" d´aquest any se suma a la campanya "Let´s Clean Up Europe!" on participaran milers dels voluntaris de tot Europa per tal de reduir el nombre de residus abocats a la natura i sensibilitzar al conjunt de la societat d´aquesta problemàtica. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a la pàgina web www.associaciohabitats.cat/femdissabte.

Redacció / Foto: Ajuntament d’Abrera