Collbató celebrarà el pròxim 10 de maig el Clean-up Day

Imprimeix

Els ciutadans del municipi del Baix Llobregat Nord podran participar en una campanya de neteja de residus pels voltants del municipi.

Collbató serà un dels municipis que s’afegirà a la celebració del Clean-Up Day. Es tracta d’una jornada anual de neteja que s’organitza dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. L’objectiu és sensibilitzar a la població de la importància de reduir el nombre de residus abandonats a la natura i a altres espais públics.

El Clean-Up Day se celebrarà a tota Europa el pròxim 10 de maig. En el cas de Collbató, les persones que hi participin de forma voluntària recolliran residus a la zona verda de Can Dalmases (entre l’avinguda Pierola i el carrer Querol) i al bosc que es troba a sota de l’escola La Salut.

Cada any milions de tones d’escombraries acaben a espais de la natura com platges i boscos. Els principals motius són la producció insostenible, les escasses estratègies que existeixen de gestió de residus i, principalment, la falta de sensibilització de la població.

Redacció / Foto: Ajuntament de Collbató