Comencen les activitats per descobrir la natura de la comarca

La primera es fa avui al Parc de Torreblanca amb un itinerari educatiu adreçat a famílies per conéixer la vegetació d’aquest espai.
Aquest cap de setmana comença un nou cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans. Amb aquesta iniciativa, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona conviden la ciutadania a descobrir la natura que ens envolta a través d'activitats, tallers i visites guiades.

Parc de Torreblanca
La primera activitat d'aquesta edició es fa avui dissabte al parc de Torreblanca de Sant Just Desvern. Tal com va avançar La Premsa del Baix, es tracta d'un itinerari educatiu, adreçat a famílies, de descoberta de la vegetació singular d'aquest espai per tal de conèixer els seus orígens, la seva evolució, secrets i curiositats per mitjà d'una visita guiada pensada per als petits de la família. 

Altres
Entre els mesos de març i juny, sempre en cap de setmana, hi haurà una proposta en un indret diferent de l'entorn natural metropolità: parcs, estanys, jardins, platges i rius. Amb aquestes activitats, les persones assistents podran descobrir des de com ajuden els parcs a la millora de la biodiversitat urbana -coneixent la vegetació singular, els vivers, observant els animals i participant directament en la millora ambiental a partir d'accions de voluntariat- fins a descobrir com s'estan recuperant diferents zones del riu Llobregat, les dunes litorals, l'estany de la Murtra al Delta i l'antic abocador de residus de la Vall d'en Joan al Parc Natural del Garraf. 

La inscripció és imprescindible per participar a qualsevol de les activitats al telèfon 93 256 22 20 l a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (10 dies abans). Més informació al web de l'AMB i al del Museu de Ciències Naturals.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix