L’Ajuntament i les escoles de Sant Andreu de la Barca signen un conveni per l’estalvi energètic

El consistori retornarà el 50% dels beneficis als centres educatius perquè ho inverteixin en millores i/o manteniment.


La iniciativa que es va iniciar Prat de Llobregat s’està estenent a la resta de municipis del Baix Llobregat. En aquest cas, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha signat un conveni amb totes les escoles de la ciutat per tal de promoure l’estalvi energètic a aquests centres. L’acord, signat per l’alcalde de Sant Andreu, Enric Llorca, i els directors de les escoles J. J. Ortiz, Àngel Guimerà, Josep Pla, Can Salvi, Joan Maragall, Sant Andreu de la Barca i Vall Palau, estableix que el consistori municipal, per tal de fomentar l’estalvi del consum d’energia elèctrica i de gas a les escoles, retornarà als centres un 50% d’aquest estalvi per tal que ho inverteixin en millores i/0 manteniment.

L’objectiu es disminuir el consum d’energia elèctrica i de gas a les Escoles, en relació amb la qual cosa ambdues parts estan d’acord en la necessitat de contribuir a aquest estalvi, amb la finalitat de rebaixar la despesa energètica de facturació, començant per una sensibilització en aquest sentit per part dels responsables de les escoles, en tant que el resultat d’aquest estalvi es convertirà en un benefici que revertirà directament a l’escola.

Les escoles es comprometen a fomentar, entre la comunitat educativa que assisteix o treballa al Centre, l’adopció de mesures tendents a l’estalvi energètic en el consum d’electricitat i de gas, amb l’objecte d’aconseguir reduir la despesa per aquests conceptes, amb el suport de l’Ajuntament. Per això, l’Ajuntament efectuarà com a mínim un cop a l’any sessions informatives per assessorar de quines són les millors mesures a adoptar per aconseguir l’optimització de l’estalvi energètic.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix