El Parc de Torreblanca es convertirà en una gran ludoteca ambiental

El nou espai de joc i aprenentatge, que entrarà en funcionament el 2 de març, està adreçat majoritàriament a famílies amb infants.
Aquest diumenge 2 de març entrarà en funcionament la nova ludoteca ambiental del parc de Torreblanca. Un nou espai de joc i aprenentatge adreçat majoritàriament a famílies amb infants. A través de les activitats que s'hi desenvoluparan dinamitzades per educadors ambientals, esdevindrà un espai de descoberta del parc, on es posarà en valor la importància del medi natural i patrimonial, dels espais lliures, de l'evolució històrica i la identitat, així com la difusió dels valors de civisme i respecte per l'entorn. La prova pilot de la ludoteca ambiental al parc de Torreblanca es desenvoluparà durant els cinc diumenges del mes de març de 10.30 a 14h.

La plaça de la Torre, a prop del Mercat de pagès, acollirà la carpa de la ludoteca ambiental del parc de la Torreblanca. El seu format  i ubicació és ideal per a incloure un punt d'informació i promoció del parc de Torreblanca i de la Xarxa de Parcs Metropolitans i de les activitats que s'hi desenvolupen. D’altra banda, els serveis que donarà la Ludoteca en aquesta primera fase de funcionament són: servei de préstec, espai de joc, tallers i itineraris.

L'espai de Joc i els tallers tindran un preu de 2 euros per persona amb una durada màxima de dues hores. Es donarà la possibilitat de fer reserves per a activitats de setmanes properes, caldrà però, fer el pagament d'aquestes per avançat.

La ludoteca ambiental ha de ser un projecte econòmicament sostenible per ell mateix a mitjà termini. En aquesta primera etapa, l'AMB donarà el suport necessari a l'Associació Tres Quarts de Quinze per impulsar el projecte.

Recurs educatiu
La ludoteca ambiental podrà esdevenir un recurs educatiu per a centres escolars o de lleure de la zona i dinamitzar i centralitzar diferents activitats i propostes culturals i de lleure que es puguin dur a terme al parc, promogudes per altres entitats dels municipis implicats.

 
Un projecte de l’AMB
Aquesta ludoteca ambiental és un projecte impulsat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb el suport del Consell Comarcal del Baix Llobregat i els ajuntaments de Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern (municipis on està situat el parc de Torreblanca). L'Associació Tres Quarts de Quinze desenvoluparà el projecte de Ludoteca Ambiental  del parc de Torreblanca.

Redacció
/ Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix