Avui s’inaugura a Gavà una exposició fotogràfica sobre el Delta de Llobregat

La Biblioteca Josep Soler i Vidal acull la mostra que informa sobre els canvis que ha patit en els darrers anys.
La mostra, que s’inaugura avui dilluns a les set de la tarda, conté informació sobre els canvis que ha patit el Delta del Llobregat. “El Delta del Llobregat: tan fascinant com desconegut” és el títol de l’exposició fotogràfica que acull la Biblioteca Josep Soler i Vidal. Té com a objectiu donar a conèixer les valors naturals, agrícoles i patrimonials així com les amenaces i alternatives de desenvolupament al delta. Es complementa amb una xerrada que tindrà lloc el 20 de febrer a les 19h a la sala d’actes de la Biblioteca Josep Soler i Vidal. La conferència anirà a càrrec de Raúl Batida, membre de Depana.

L’exposició, que finalitzarà el pròxim 28 de febrer, es divideix en tres parts: El Delta a vista d’ocell, Gent del fang i del ciment i Alternatives de futur. A través de les instantànies s’ofereix informació dels canvis que s’han produït al Delta. En concret en els aiguamolls, el bosc de ribera, el litoral, la pineda, les rutes migratòries dels ocells, el parc natural, l’aqüífer i el patrimoni arquitectònic i cultural. També es pot veure la seu de l’Associació Salut i Agroecologia, la transformació del Delta des del punt de vista històric, les grans infraestructures, el cas Eurovegas i la lluita de “la gent del fang contra la gent del ciment”.

Redacció / Foto: Ojo Digital
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix