El PSC organitza unes jornades sobre el medi ambient

Tindran lloc a la Casa de Cultura de Can Ginestar de Sant Just Desvern aquest divendres 24 de gener.
El PSC organitza, aquest divendres 24 de gener, de 16,30 a 20 hores, unes jornades sobre el medi ambient com a motor econòmic i generador de nous projectes emprenedors. Unes jornades que estaran presentades per Antoni Poveda, primer Secretari del PSC al Baix Llobregat i moderades per Josep Perpinyà, alcalde de Sant Just Desvern.

Els ponents seran Josep Maria Vegara Carrió, economista i catedràtic emèrit de la Universitat Autònoma de Barcelona, i professor de la Universitat Pompeu Fabra; Paz Molinas Sanz, directora del Programa d’Iniciatives d’Innovació Ambiental i Hàbitat Urbà de l'Ajuntament de Barcelona. Participaran en la taula "L'Economia Verda, una oportunitat".

Tot seguit tindrà lloc la taula que sota el títol "El medi ambient, un nou món pels emprenedors” presentarà diversos projectes d'investigació sobre medi ambient. A aquesta taula participaran Jordi Mazón, investigador i físic del Departament de Física Aplicada de la UPC; i Josep Rojas, investigador i físic del Departament de Ciència i Tecnologia i Materials de la UPC. Tots dos parlaran del projecte “Obtenció d'energia mini-eòlica al Delta del Llobregat, i altres zones costaneres, mitjançant petits aerogeneradors”.

Per parlar del projecte "Bioprocessos per a la gestió integral de residus orgànics" es comptarà amb la presència de Xavier Flotats Ripoll, Dr. enginyer Industrial i investigador de la UPC. I per últim, Emilio Gil,  enginyer Agrònom, investigador de la UPC i Director de la Càtedra Syngenta parlarà sobre la "Eficiència de les aplicacions de fitosanitaris a la vinya, reducció de la quantitat de plaguicides i aplicació de noves eines per la reducció dels riscs de contaminació ambiental".

Per finalitzar la jornada tindrà lloc la presentació  de les següents iniciatives empresarials:

-       ECO2 NEXT, David Martín. Camp d'actuació: Estalvi Energètic. 1r Premi de Plans d’Empresa. 2n. Premi Iniciativa Empresarial 2012.
-       BODEVICI BIOCONCEPT, Sr. Jordi Rivera. Camp d’actuació: 1a gelateria-iogurteria. 100% ecològica i saludable.
-       GREMI DE LA RECUPERACIÓ DE CATALUNYA, Sr. Jesús Rico. Camp d'actuació: Recuperació de Residus d’Aparells i Electrònics. (RAEE).

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Just Devern
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix