El consum d’electricitat i gas als equipaments municipals de Viladecans baixa un 8%

Imprimeix
L’Ajuntament ha iniciat un programa de tallers per promoure l’estalvi energètic a les llars del municipi.
En els nou primers mesos de l’any, el consistori municipal ha aconseguit estalviar-se un 8% del consum d’electricitat i gas en els equipaments municipals gràcies al Pla Municipal d'Acció per l'Energia Sostenible. Les millors oportunitats d’estalvi s’han trobat en la programació de les calefaccions i aires condicionats, en la reducció del nombre de bombetes enceses així com del temps que estan en funcionament i en l’aturada dels aparells informàtics quan no s’estan utilitzant.

Els equipaments municipals que han assolit una major reducció són la Biblioteca municipal -foto-, Atrium Esports, l’Ateneu d'Entitats Pablo Picasso, l’Escola Can Palmer, les escoles bressol La Marina, La Ginesta i La Muntanyeta, els casals de l’Alba-rosa i del Barri de Sales i els edificis de Can Calderon, Can Modolell i la Policia Local

Tallers
D’altra banda, l’Ajuntament de Viladecans ha iniciat un programa de tallers per promoure l’estalvi energètic a les llars. L’objectiu és donar claus a la ciutadania per reduir els consums d’electricitat i gas a casa i explorar les opcions per millorar la contractació elèctrica. A més, es converteix en un espai per posar en comú idees per buscar un major estalvi energètic i econòmic a les llars.
  
Redacció / Foto: AV