L’Ajuntament del Papiol segueix apostant per la protecció del medi ambient

Instal·larà en diferents punts del municipi contenidors per la recollida d’olis vegetals domèstics residuals.

A partir d'aquest dimarts 10 de desembre, l'Ajuntament del Papiol instal·larà al poble diferents contenidors per a la recollida d'olis vegetals domèstics residuals. Una nova oportunitat per col·laborar en el medi ambient i, a més, l’empresa Ekipolis destinarà el 0,7% del seu benefici amb la recuperació d'aquests olis a l'Ajuda Social al Papiol. La instal·lació d'aquests contenidors anirà acompanyada del repartiment d'un díptic informatiu a totes les cases del poble.

El consistori del Baix Llobregat aposta per la separació de residus, en aquest cas dels olis vegetals domèstics, ja que d'aquesta manera es protegeix millor el nostre medi ambient. Entre d'altres, al no abocar l'oli a l'aigüera es contaminen menys les aigües i s'eviten danys a les depuradores. a més a més, la recollida d'aquest oli fomenta el seu ús com a combustible biodièsel.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix