Cornellà engega una campanya informativa sobre el reciclatge

Imprimeix
A aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de l’AMB, s’ha afegit gairebé tots els municipis del Baix Llobregat.

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat ja ha posat en marxa una campanya informativa en col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Es tracta d’una iniciativa que anirà des d’aquest octubre i fins al desembre i que es farà simultàniament a la totalitat de municipis de la comarca (menys Corbera i La Palma de Cervelló segons informa l’AMB). Amb el lema “Envàs, on vas?”, té com a objectiu sensibilitzar la població sobre el llançament adequat dels residus als seus respectius contenidors.

Segons dades de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’any 2012 es van produir a Cornellà de Llobregat un total de 3.543 tones de residus, que equivalen a la generació per habitant de 1,05 kg per dia, una xifra que està per sota de les mitjanes catalanes i metropolitanes. D’aquests, el 31,8% es va llençar als contenidors de recollida selectiva, mentre que la mitjana metropolitana és del 35%.

Redacció / Foto: Arxiu