Castelldefels reclama tenir veu i vot en la privatització de l’aeroport

Reyes envia una carta a la ministra de Foment sol·licitan participar en les comissions sobre el futur d'El Prat

Castelldefels, una ciutat de més de 63.000 habitants que durant l’estiu es tripliquen, és el municipi amb el major nombre de població afectada en termes acústics per les operacions aèries de l'aeroport de Barcelona. 

10 anys de sorolls 

La ciutat, la capital turística del Baix Llobregat, fa anys que disposa d'una Oficina de Seguiment i Control de l'Aeroport (OMSICA) a través de la qual s'elaboren de forma contínua iniciatives tècniques de cara a conjugar la major operativitat aeronàutica amb el benestar de la ciutadania.

El marc jurídic que regula el funcionament dels aeroports i del propi ens gestor que els dirigeix (Aena) es troba actualment en fase de revisió i canvi, sent un dels més significatius el procés de privatització cap al qual sembla anar avançant, han informat fonts municipals.

Ara, l'Ajuntament de Castelldefels ha manifestat el seu interès per participar en totes aquelles comissions gestores en què participen organismes o institucions d'àmbit local en representació del territori en què els aeroports s'assenten.

Reunions

A més, Castelldefels ha tornat a reunir les plataformes i associacions veïnals per informar-los de les últimes novetats en les relacions del municipi amb Aena, la gestora dels aeroports espanyols.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix