La Missió ODS Esplugues és distingida com a Bona Pràctica

Imprimeix

La Red de Entidades Locales para la Agenda 2030 ha destacat el projecte de sensibilització on la ciutadania, a través d’un joc, va aprendre com es pot col·laborar a posar fi a la pobresa, protegir el planeta i millorar les vides i el futur de totes les persones del món

La Missió ODS de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat ha estat distingida com a Bona Pràctica per la Red de Entidades Locales para la Agenda 2030. Aquesta entitat és una xarxa de la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP) integrada per governs locals compromesos a implementar els ODS de l’Agenda 2030 en les seves polítiques públiques.

Parc de Jocs ODS 361 scaled

La Missió ODS Esplugues es va fer entre els mesos de juny i novembre de 2023. El projecte de sensibilització impulsat per l’Ajuntament per donar a conèixer l’Agenda 2030, aprovada per l’ONU l’any 2015, es va fixar com a repte explicar com transformar el món.

esplujuga pou

A través del joc, la ciutadania local va aprendre com es pot col·laborar a posar fi a la pobresa, protegir el planeta i millorar les vides i el futur de totes les persones del món sense deixar a ningú enrere. PODS, positiu i implicat, i NODS, negatiu i desmotivat, van ser els personatges que van acompanyar les més de 100 activitats de la Missió ODS, que va tenir com a eix central un joc interactiu en el qual va poder participar tota la ciutadania.

Redacció / Fotos: Aj. Esplugues