Barcelona Energia tornarà a il·luminar la Fira de la Puríssima de Sant Boi

Imprimeix

La comercialitzadora pública subministrarà amb energia 100% verda la setanta-setena edició d’una de les fires més importants del Baix Llobregat

Barcelona Energia, la comercialitzadora elèctrica metropolitana, subministrarà amb llum 100% renovable la 77a edició de la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat, que tindrà lloc del 6 al 8 de desembre. Serà gràcies al conveni que la comercialitzadora pública manté des de 2022 amb l’ajuntament d’aquest municipi baixllobregatí, on proveeix un total de 329 punts de subministrament.

 orp8333 copia aigua

La il·luminació sostenible de la Puríssima, un dels esdeveniments populars més emblemàtics de la comarca del Baix Llobregat, representarà per segon any consecutiu un estalvi en la factura elèctrica municipal de prop d’un 19%, arran del tipus de tarifa escollida amb Barcelona Energia. A més, també representarà un benefici ambiental per a la ciutadania, en evitar l’emissió de fins a 1,9 tones de CO2 al medi ambient (equivalents a un recorregut de més de 15.062 quilòmetres en cotxe).

fira purissima

Iu Gallart, director de Barcelona Energia, manifesta que “el fet de contribuir un any més per fer una fira més sostenible demostra que l’avanç vers un model de ciutat més respectuosa amb el medi ambient és ferm. L’aposta de Barcelona Energia per l’ús exclusiu d’energia renovable no només representa un pas important cap a la sostenibilitat ambiental, sinó que també reflecteix que aquesta transició és viable i beneficiosa per a la nostra comunitat”. Amb l’objectiu de virar la transició energètica cap a un model d’electricitat d’origen 100% renovable, la companyia manté un clar compromís a fomentar la consciència ambiental i contribuir activament a la construcció d’un futur més net i equitatiu per a tothom.

Redacció / Fotos: Arxiu-Turisme Baix Llobregat