S’activa el Pla INUNCAT per pluges intenses al Baix Llobregat

Imprimeix

Es demana molta prudència en la mobilitat a partir del vespre, matinada i primeres hores del matí de dilluns a les zones on plogui intensament, i allunyar-se de rieres i zones inundables

Protecció Civil de la Generalitat va activar ahir al vespre l'ALERTA del pla INUNCAT per la previsió de pluges que poden ser intenses les properes hores i acumular quantitats importants sobretot al litoral i prelitoral central i sud. D'acord amb la informació del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), es manté la previsió de pluges al litoral i prelitoral central i sud, i s'afegeix a l'afectació de l'episodi la comarca de la Ribera d'Ebre.

alerta inuncat

Des d’ahir al vespre es preveu un increment d'intensitat de les pluges a les zones més pròximes a la costa de les comarques del Baix Camp, Tarragonès, Baix Penedès i Garraf i a partir d'aquesta matinada s'afegirà la comarca del Baix Llobregat. L'SMC també preveu la possibilitat de superar els 100 litres en 24 hores a les comarques del litoral i prelitoral central i sud, i especialment al Tarragonès, Baix Penedès i Garraf.

plugetes

Es demana a la població molta prudència en la mobilitat a les zones que es poden veure afectades per les pluges, i sobretot evitar travessar a peu o amb vehicle per rieres o zones inundables.

Redacció / Fotos: Protecció Civil-Arxiu