Castelldefels obté la Bandera Verda de la sostenibilitat d’Ecovidrio

Imprimeix

Ha premiat l’esforç de l’hostaleria local i de l’ajuntament amb el reciclatge d’envasos de vidre i la lluita contra el canvi climàtic

Castelldefels ha tornat a aconseguir la Bandera Verda de la sostenibilitat d’Ecovidrio, una de les dues que han obtingut els municipis catalans (l’altra ha sigut per a Vandellòs– l'Hospitalet de l’Infant). El municipi baixllobregatí competia amb una vintena de municipis catalans. La ciutat l'havia guanyat una vegada fins ara, l'any 2021.

IMG 3758 1024x683

Un total de 215 establiments del sector de l’hostaleria local han participat aquest estiu en la quarta edició del Movimiento Banderas Verdes, una iniciativa organitzada per Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a tota Espanya. Aquesta campanya té l’objectiu de premiar el compromís dels municipis i de l’hostaleria amb l’economia circular i el reciclatge de vidre durant l’època estival. L’acte de lliurament de les Banderes verdes Ecovidrio tindrà lloc el proper 26 d’octubre a Madrid (Torre Picasso). Enguany es lliuren un total de nou Banderes Verdes a tot el país.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels