Unes tres-centes persones van netejar la platja del Prat

Imprimeix

La Fundació per a la Conservació i Recuperació d'Animals Marins (CRAM) i Estrella Damm van organitzar aquesta iniciativa mediambiental

La Fundació per a la Conservació i Recuperació d'Animals Marins (CRAM) i Estrella Damm van organitzar dissabte 16 de setembre una neteja multitudinària a la platja del Prat de Llobregat, coincidint amb el Dia Internacional de les Platges. Unes tres-centes han participat en aquesta iniciativa mediambiental.

ok EstrellaDammxCRAM 32 400x600

La jornada va començar a la tarda (17h) sota el lema 'La festa de la platja' i amb l’alliberament d’una tortuga babaua. La jornada va acabar amb un concert exclusiu de Ronaldo & Clara per a totes les persones que van participar en la neteja.

Captura de pantalla 2023 09 18 a las 7.18.32

Captura de pantalla 2023 09 18 a las 7.17.23

Captura de pantalla 2023 09 18 a las 7.18.44

Amb aquesta segona edició es va voler conscienciar a la població sobre l'"emergència ecològica a la qual està exposat el Mediterrani i la necessitat urgent de protegir les mars". La iniciativa va comptar amb voluntaris de Damm, va ser conduïda per tècnics del CRAM i es va obrir a tot el públic, i els participants van poder conèixer el treball que realitza el Cram amb espècies marines en perill.

Redacció / Fotos: Elprat-tv