Sis-centes propostes per gaudir dels parcs i platges metropolitans

Imprimeix

Totes les activitats són gratuïtes i no requereixen inscripció prèvia per gaudir-ne amb la família i els amics envoltats de natura urbana

L’AMB posa en marxa la nova temporada de tardor de les Jugatecambientals, un total de 600 activitats lúdiques i educatives, per gaudir-ne amb la família i els amics envoltats de natura urbana. Les activitats tindran lloc tots els caps de setmana des del 10 de setembre fins al 3 de desembre de manera ininterrompuda.

XJB 9636

Núria Machuca, tècnica de promoció dels Serveis de Gestió de Parcs i Platges de l’AMB, anima la ciutadania a participar en les propostes lúdiques i educatives als parcs i platges metropolitans al llarg d’aquesta tardor. També explica que la fórmula de les Jugatecambientals és un projecte consolidat de l’AMB que combina educació ambiental, conscienciació, oci, lleure i coneixement. “Com a administració pública, és imprescindible transmetre i impulsar els valors de conservació i estima d’aquests espais naturals tan propers a casa nostra, que són un tresor ecològic enmig d’una àrea metropolitana densament poblada.”

XJB 9386

Les principals novetats d’enguany són les següents:

 

 

 

 

 
XJB 9547

 Les Jugatecambientals es van iniciar fa nou anys i des d’aleshores hi han participat més de 221.000 persones. El seu catàleg d’activitats permet gaudir de propostes autoguiades en espais artístics, de lectura, de construcció, d’observació i de coneixement de la natura, així com d’activitats de descoberta autònoma dels valors dels parcs i les platges. A banda, també compta amb una programació diversa de propostes dirigides per especialistes que fan descobrir al públic, de manera didàctica, amena i vivencial, molts conceptes relacionats amb la natura més propera a casa i d’altres relacionats amb el medi ambient en general.

Redacció / Fotos:AMB