Quarta edició de la campanya Let’s Clean Up Europe a Sant Feliu

Imprimeix

Enguany s’ha decidit fer l’acció al Parc Natural de Collserola en el qual es realitzarà la neteja i, alhora, es busca conscienciar sobre la importància de mantenir en bon estat els espais verds del nostre entorn

El pròxim dissabte dia 20 de maig, a Sant Feliu de Llobregat i dins del programa Let's Clean Up Europe, s’organitza una acció de neteja dels entorns del municipi baixllobregatí. En aquesta ocasió s’ha decidit fer l’acció al Parc Natural de Collserola. L’activitat acabarà, com en les anteriors edicions a la plaça de la Vila com a forma de fer visible per a la ciutadania, tota la deixalla recollida. El punt de trobada serà a l’Àrea de Lleure de la Salut -a les 9:30h- i es recomana portar gorra, crema solar, aigua i guants.

IMG 20190510 111337024

Aquesta acció està impulsada per les entitats Seny i Ordre, ADF Sant Feliu, El Rebost, La Revolta i Amics de la Natura de Sant Feliu.  Compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, de l’Agència Catalana de Residus, que és la que coordina les accions del Let's Clean Up Europe a nivell català; i de la Comunalitat de Sant Feliu.

Els objectius que persegueix aquesta acció són, d’una banda, eliminar els residus que hi ha dipositats a la zona de Collserola en la qual es realitzarà la neteja i, de l’altra, crear consciència sobre la importància de mantenir en bon estat els espais verds del nostre entorn.

brossa santfeliu

Es tracta d’una activitat apta per a tots els públics i oberta a la ciutadania. Per participar de l’activitat, cal inscriure’s a un formulari. Les tres anteriors edicions d’aquesta recollida a la ciutat, el setembre de 2020 a Collserola i el maig de 2021 i 2022 al Llobregat, han comptat amb més de 150 voluntaris en cada edició i s’han arribat a recollir 3,5 tones en una edició, essent una de les accions amb més participació i major recollida de residus de les que s’organitzen a Catalunya dins aquesta campanya d’àmbit europeu.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ (clica aquí)

Redacció / Fotos: Arxiu