Pallejà s’apunta al repte ‘Residu Zero’

Imprimeix

El municipi baixllobregatí acollirà un cicle de xerrades enfocades a fomentar les alternatives als productes d’un únic ús

L’Ajuntament de Pallejà, amb la col·laboració de Rezero, impulsa un cicle amb sis sessions –cal inscripció – dirigides a aprofundir en les alternatives als productes d’un sol ús; a difondre en quins comerços del municipi es poden comprar productes sense envasos, ecològics o de proximitat. A més, també s’exposaran alternatives per la higiene i la neteja domèstica sense tòxics. Amb la finalitat de facilitar la reducció dels residus diaris, les persones participants que assisteixin a un major nombre de sessions rebran un lot d’elements reutilitzables.

Captura de pantalla 2023 03 03 a las 18.59.40

Programació

Els tallers es desenvoluparan els dijous a la Sala Gran del Castell. Concretament, els 16, 23 i 30 de març, el 13 i 20 d’abril i l’11 de maig, a partir de les 18.30 hores.

16 de març – L’estil de vida residu zero

23 de març – Higiene i neteja

30 de març – Ruta comerç verd

13 d’abril – Malbaratament alimentari

20 d’abril – El repte Residu Zero

11 de maig – Com seguim

informe rezero 3

Per a assistir a les trobades, cal sol·licitar-ho omplint el formulari habilitat pel consistori, trucant al 936630000 o adreçant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Redacció / Fotos: Aj. Pallejà-Arxiu